SANALFORUM PLATFORMU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SANALFORUM PLATFORMU

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

lütfen üzme beni...

YazarMesaj
corleoneon
Deneme
corleoneon

lütfen üzme beni... Empty
MesajKonu: lütfen üzme beni...   lütfen üzme beni... EmptyC.tesi Ekim 18, 2008 8:51 pm

Üzme beni sakın üzme yüreğimi…

Seni sevdi ya hani bir kere bunu fırsat bilip sakın kırma kırdıkça umursamamazlık yapma hayatımın aşkı. En çok sen kırdıkça karanlıklara karışan kalbim soluklaştırır gözlerimdeki gözlerini; bu yüzden…

Bu yüzden n’olur üzme beni.

Sen sevgili sensin yüceltecek kalbimi yada… Yada sensin aslında bir anda yerle bir edecek tüm senli düşlerimi ve sevgimi… Yani yine sensin yüceltebileceğin kalbi parçalayabilecek güç sevgili.

Parçalama kalbimi…

Üzme beni n’olur üzme sevgili…

Sen her üzdüğünde bir parça ben daha kaybolur karanlık sularda ve yavaş yavaş soğuk sulardaki boğuluşunu izler çaresiz yitip gitmiş ruhum da; gözlerimde yağmurlar usul usul gider ellerim ellerinden yar.

Yar soğuk sulara esir etme yüreklerimizi…

Bırakma ellerimi sevgili göster bana anlayamadığım sevgini.

Gitmeme izin verme erkek olan yanını bu anda çıkar işte ve tut sıkıca sarıl bana. Tut ki kal kollarımın arasında. En huzur bulduğum yer ya hani kalbin huzursuzluğum olup çıkma n’olur n’olur hep aynı kalsın yüreğimdeki yerin.

Verdiğin değeri göstermek zor gelmesin sana sevgilierkek olan verdiği değerle gösterir sevgisini… Başkaları varken de yüceltmesini bilmezse sevdiğini ne erkek görür yerini ne dünya anlar erkeğin kalbindeki kadının yerini.

Silikleştirme görebildiğim yüreğini silikleştirme gözlerimdeki gözlerini.

Seviyorsan bunu a göstermekten çekinme n’olur çekinirsen eğer sorgulamaya başlar kalbim çünkü… Çünkü o zaman neredeyim ben soruları çıkar gün yüzüne de çıktıkça biraz daha geriye çekilir kalbim. Dur der yüreğindeki çoşkuya ve susturur ağır ağır. Gün gelir o bile anlamaz ne zaman bitmiş her şey ve ne zamandan beri değer verilmemeyi umursamaz

Çok şey değil ki istediği kalbimin. Senin isteklerinden farklı değil ki yada. Neden beklemek bu kadar kolayken yüreğine yapmak zor gelir sana anlamaz benliğim.

Sen sevgili sensin yüceltecek kalbimi yada… Yada sensin aslında bir anda yerle bir edecek tüm senli düşlerimi ve sevgimi… Yani yine sensin yüceltebileceğin kalbi parçalayabilecek güç sevgili.

Bu yüzden lütfen üzme beni...

lütfen üzme beni...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lütfen Okuyun
» Forum Kuralları Lütfen Okuyunuz
» Beni Al Onu Alma
» Beni Kategorize Etme
» "Unut Beni"...