Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam bugün Beşiktaş Nevzat Demir tesislerinde düzenlediği basın toplasıyla kulübünden istifa ettiğini açıkladı.
Ertuğrul Sağlam’ın toplantıda söyledikleri sözler şunlardı;
“Bugün Beşiktaş’ta kalırsam, şampiyon olacağına kesinlikle inandığım bir teknik direktör olarak şu anda karşınızdayım. Ama Beşiktaş’ın yetiştirdiği bir isim olarak, Türk antrenörlüğünün bir temsilcisi olarak, son günlerde bana yapılanları içime sindiremiyorum. Bize bu yapılanları kesinlikle hak etmediğimizi düşünüyorum. Ben görevdeyken başka bir isimle görüşülmesi bir tarafa, bazı medya mensupları ve kuruluşları üzerinden de bir yıpratma kampanyasıyla da maalesef karşı karşıya kaldık. Türkiye’de yerli hoca ile yabancı hocaya yapılan çifte standardın ortadan kaldırılmasını istiyorum. Kendime olan saygım, Beşiktaş’a olan sevgim, Türk antrenörlüğünün de saygınlığı için istifa ediyorum.”
Genç teknik adama efendi tavrından ,dürüst kişilğinden ve gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyoruz.Yaşamında ve antrenörlük kariyarinde başarılar diliyoruz.