Admin Deneme
| Konu: Komik Nickler C.tesi Ekim 11, 2008 6:32 pm | |
| - Alıntı :
- her yerde gördüklerinizden hiç farkı olmayan öyle böyle can sıkın gıytırık komik msn nickleri
suursuz manda.
torba çay Şhaktria çöp poşeti çay bardağındaki adam Çaya düşen sinek Fareden korkan kedi Bal10cuk Endoplazmikredikulum yeşil ninja (nami diger= uçan depik) Manyetik Karpuz Digital Portakal Kanatli Orkid Takmis Örgüçsüz Deve Kumsalda_Koshan_Beyaz_Benekli_Kopek küresellestirebildiklerimizdenmisiniz yoksa küresellestiremediklerimizden mi? bögüren_kertenkele AmasYaLEE Sonunda_Tezkereyi_Aldim ZiçiRTmA KerTeMEyeN_KeLe KörtiK Baymakli Dondurma debelenen haman böceği devlet bize yardim etsin üzüm yerken boguluyordum ortaya yanarli dönerli bisheyler erkek adam nick mick anlamaz anne yemekte ne var istedigimiz sorudan baslayabilirmiyiz sersem kertenkele karamurat benim hayir benim essek gozlu sevgilim pilipis marka_ elevizyon incitmiycem BokatasatmasicraR kedi yiyen satanist_fare arabenibensibel HeY____KeL koprudenoncekisoncikis bisurusoruunlemi evlenbenimle OsurugaGulenino KadarAkliYoktur Sev Beni Seveyim Seni Herbokolog Nick mick yok Nickimi Kaybettim Nicksiz Hasnicktir ZincirlemeIsimTamlamasi Kafayı yemiş düşler bi de chuQ var.. kisayiz ya ondan ömerin onu tattığı an hepööleolurzaten atla gel inleyen beygir oramakomaburamako teyyarrrrrr zamazingo fatrix.... suni tenefüs en harbi erkek yahavlevelaguvvetillabillaazim Deli Kemal Mahmut abey Kac Lan Kac Ölümüne Kovboy Ters Sert Gidikla Beni Vuramadi ki Vuramadi ki Kil TüyYün Holding 2004 Eceli gelen Terorist Dust Duvarina Isermis Kirmanco Kiss my_awp Tabana Kuvvet MuzunIcindeAfrikadanGelenBocek Canak comlek patladi Biber Dolmasi Bi Bakip Cikicam DamsizDaGirebilenAdam Balaban Yanbakan abbas zamansiz zücvettin burnumdan akan düsler ayak parmaklarim 30 cm.. .. yumurtlayan yumurta darvinizkim PaPua YeNi GiNeDeN aDaM CiKMaZ di mi john felan diil falan essegins2 okeyin aranan dorduncusu sokratesla "1000 atli akinlarda sen olmayan cocuk" can_cekisen_sanat kolonyali_mendil yelyepelek yelken kurek t_cetveli susayaci chamyarmasi topal solucan portakalli ördek varla yok arasi aydan gelen saybork kukuletali adam evi su basti bende_kactim durdur bu nikahi memur bey tefalniyebenidüsünmüo evli ama gozu disarda ucan imam takla atiyor cekyat tüküren anne paytakpaytakkosankoala kokanayak veresiyeteklifetmeyiniz cekilin ben doktorum gobek pamugu eti cicibebe capkin kuru fasulye minimetrolumetropol asetilenasitinasetilmeyeni kertemeyenkebelek hadiyavrumkenick türkiyenin gururu bensibernetikorganizmagordum mülayim gergedan kolboregi dove7guntesti azerovadagezer uçan teneke ve saz arkadaslari alikopter satanistkatilikedi ankara metrosunda sevdim sevildim nickname ne demek agresif örümcek_adnan terler beynime siçradi gofrettin sevsohpetisazlaveniyazla amudakalkipelçirpankaplumbaga bizimkisi mantik izdivaci toyga'r'us piss miggy tavuktüyünealerjisiolancivciv koyun kopyasi tamtesekkulluhastanedendeliraporu omermemeemer verenköyün_kavalcisi 3cocugu daha dogmadan menemen olan acili tavuk two-ton-come-on kirada oturan boğa aileden kumarbaz hot-a-siz-coll-olmaz altın yumurtlatan horoz zekeriya beyaz ötesi bir klonu çok sevdim karizmatör topal solucan yuving petrol yamuk prenses tefal niye beni düşünmüyo manik depresif chamyarması alp er tanga kırmızkolik kertenkelebek Bakkalgazi Yarasaboku Werder veremem Nükleer başlıklı kız Tutşunun ucunu döşeyelim abi Tatminatör Eşleşemeyen homolog kromozom Sokemon kara murat fatihin fedaisi stesli ayı internettin hoca yün prenses (pamuk prensesin amca kızı) gebere jackson sittire jackson abidik kubidik yüzen kurbaa acuk ucundan isteyen erkek devamı için tıkla turkeyalem | |
|